fall in love with the new season

Gepubliceerd op 3 september 2022 om 16:31

SNEAK PEEK

NAJAAR/WINTER 2022-2023

 

Terwijl de temperatuur nog steeds hot, hot, hot is, zijn we bij SAM+SARA alweer volop bezig met de nieuwe najaar- en wintercollectie.

Wat kun je van ons verwachten het komende seizoen?

 

Iets wat je veel zult zien is het pak. Deze eyecatcher vind je in allerlei varianten terug bij de merken die wij in stock hebben.  

Een statement maken met deze outfit?!!...... combineer 'um dan met één van de mooie en soepel vallende sjaals van LaSalle. Versierd  met prachtige dessins en gemaakt van 92% wol en 8% zijde.

Of wat dacht je van de tassen van Depeche. Met deze 100% soft leather quality ontwerpen, ook bekend om de mooie details en afwerking, maak je je look helemaal af.

Voor een wat meer naturelle uitstraling zijn de merino wollen scarfs van No man's land een must. De bijpassende truien en vesten, in lange en korte versie, zijn een echte klassieker. Superzacht en verkrijgbaar in tinten zoals, terra cotta, taupe, aubergine en zand. Daarnaast natuurlijk ook een nieuwe lijn met prachtige items.

De grafische ontwerpen van Drykorn geven echt vorm en cachet aan je outfit. Of je nu op zoek bent naar een bloes, een broek, een juk of een jas; ook voor komend seizoen heeft Drykorn weer een succesvolle vertaalslag gemaakt naar een schitterende collectie.

De winterjas van Langerchen was een succesvolle nieuwkomer afgelopen winter. Dit fair fashion label zien we dan ook graag weer terug het komend seizoen. Erg populair op dit moment is de jas met een relaxte fit. Deze jassen hebben wel een taille, maar zit net wat losser en oogt daardoor lekker nonchalant. 

Naast de basiscollectie van Studio Anneloes blijft dit merk ons verassen met prachtige tussencollecties die inspelen op de laatste trends. Altijd met een comfortabele fit en een vriendelijk silhouet voor het vrouwenlichaam.

Voor iets frivools, speels en trendy's kun je ook komende maanden weer bij Co'couture terecht. Met een mix van Scandinavisch minimalisme en French sensual chic ben je altijd verzekerd van een geslaagde en updated look. Bij Sam+Sara zijn we dol op dit label dat ook nog eens mooi matcht met onze andere brands.

De jewels van Petra Reijrink schitteren je ook dit seizoen weer tegemoet. Verguld, verfijnd, uniek en versierd met half edelsteentjes. Alles handgemaakt en van natuurlijke materialen. We love it !!

Met 'best things in live are still made bij hands' maakt Inti al jaren een statement. De sjaals, mutsjes en truien met naturelle look zie je binnenkort opnieuw bij ons in de winkel. Deze colourful breisels zijn gemaakt van alpaca- en merinowol en komen helemaal uit Zuid Amerika.

Zoals altijd wordt onze vaste merkencollectie tussendoor ook aangevuld met de mooiste items uit, Brussel, Parijs en Amsterdam.

                                               

                                              FALL IN LOVE WITH THE NEW SEASON

                                                                            SAM+SARA

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.