JURKJES SALE -30%

Gepubliceerd op 20 juni 2020 om 13:30

Vanaf zaterdag 20 juni beginnen we met  30% korting  op alle jurkjes van King Louie, No Man's Land, Drykorn en Studio Anneloes..

 

Jurkjes dragen in de zomer is superleuk! Maar waar let je op bij het maken van een keuze voor dat mooie jurkje? En wat is eigenlijk hot en trendy op dit moment.

Wat dat betreft wordt het ons gemakkelijk gemaakt; alles kan en alles mag deze zomer en dat zie je dan ook terug in onze collectie. Kort, lang, aansluitend of wijd, roesjes of basic, er is voor ieder wat wils.

Nog nooit zoveel verschillende stylen gezien als nu bij Sam+Sara. Dat is fijn en biedt de mogelijkheid tot keuze.

Naast b.v. kleur en materiaal is het handig te kiezen voor een jurkje dat past bij jouw lichaamsvorm.

We kunnen je daar zonodig over adviseren bij Sam+Sara.

Maar ook de vraag; voor welke gelegenheid wil ik dit jurkje dragen is iets om in je achterhoofd te houden bij het maken van je keuze. Binnen onze uitgebreide collectie vind je jurkjes voor elke gelegenheid, Speels, stoer, vrouwelijk, basic, feestelijk, trendy, casual. We hebben het allemaal!

 

De bekende jurkjes van King Louie staan voor op en top vrouwelijk en een goede pasvorm. Met hun retro of bloemenprint hebben ze een vrolijke uitstraling. Maar ook de effen jurkjes zijn stijlvol en classy basic..Ze kleden mooi af, zitten comfortabel en zijn gemaakt van zachte stoffen. De lengtes kunnen variëren van kniehoogte tot maxi.

Bij King Louie zie je het best de verschillende stylen terug deze zomer. Voor een vintage-chique look zit je altijd goed bij dit merk. De maten gaan van xs tot xl en vallen klein.

 

Ben je op zoek naar een prachtige zijden tunic of een maxi-dress van mooie en hoogwaardige kwaliteit; dan zijn de ontwerpen van Drykorn zeker iets voor jou. Dit merk verrast ons iedere collectie weer opnieuw.

De stijlvolle en unieke ontwerpen inspireren en laten je stralen. De kleuren , mosterdgeel, blauw, groen en mauve geven een verfijnde look. Wil je speciaal voor de dag komen dan slaag je zeker in een ontwerp van Drykorn.

De maten vallen wat ruim en gaan van xs tot xl.

 

De jurkjes van No Man's Land staan voor vrouwelijk en comfortabel. Met hun prachtige prints en soepelvallende stoffen stelen ze helemaal de show. maar ook de linnen doorknoopjurk zien we weer terug, zij het nu in maxilengte. Voor een  elegante look zit je altijd goed bij dit mooie merk. De maten varieren van xs tot xl en vallen normaal uit.

 

Met Studio Anneloes kun je eigenlijk alle kanten op. Naast de basic dress levert dit merk om de paar weken een tussen-collectie die zeer uiteenlopend van stijl is. Bij Anneloes kun je denken aan sportiefief-chicque, casual of frivool. De jurkjes zijn gemaakt van travel kwaliteit en zeer gemakkelijk in het onderhoud (strijkvrij). Altijd fijn om mee te nemen op vakantie. De maten lopen van xs tot xxl en vallen ruim.

 

Ook zo enthousiast als ons?

Kom dan gauw naar onze winkel of bestel online en ontvang 30% korting op je favouriete jurkje !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.